Friday, May 1, 2009

Ugler i mosen

Som jeg har nevnt i utallige innlegg og vist i enda flere bilder bor jeg med en merksnodig fyr her nede. Av årsaker jeg ikke kan uttale meg om har omtalte uttrykket ønske om å forbli anonym. Ut av en uforklarlig respekt for mennesket har jeg for dette innlegget latt han gå under kodenanvnet Hansi. Sånn kjapt oppsummert er Hansi en kjærnekar av dimensjoner, men han har noen merkelige vaner. Jeg tok med meg speilrefleksen og fulgte guttebassen rundt i huset en hel dag, men jeg kan framdeles ikke helt sette fingeren på hva som skurrer i hverdagsrutinene hans. Uansett, her er et lite utvalg av bildene jeg fikk knipset.

Hansi kler på seg.

Hansi tar en dusj.

Hansi finner fram frokosten sin.

Hansi spiser frokosten sin.

Hansi går til skolen.

Hansi lager seg middag.

Hansi vasker opp etter seg.

Hansi ser på tv.

Hansi gjør leksene sine.

Hansi vasker klær.

Hansi tisser litt.

Hansi pusser tannebissene.

Hansi legger seg for å sove.

Så vidt jeg kan se var dette en eksemplarisk dag som vi alle kan lære noe av. Hvem bryr seg om gutten har en skavank eller to, vi er gla i deg for den du er Hansemann. Og forresten, hvis noen finner ut hva som ikke stemmer legg inn en kommentar eller send svaret på SMS til 1974. Tjenesten koster 90 øre.

6 comments:

 1. Problemet til Hansi er at han har en stol festet til ryggen. Han sitter i den hele tiden. Uansett om han spiser, dusjer, tisser (litt), går til skolen eller sover, så blir stolen med ham. Det er ikke normalt. Det er det som ikke stemmer, jeg er sikker på det.

  ReplyDelete
 2. Hvem er det som stemmer på disse avstemningene forresten??

  1. Hvordan kan rennerumpe være verre enn farrang? Farrang er rennerumpe + spying.
  2. Hvordan kan bakrus være verre enn farrang? Farrang er spying + rennerumpe + konstante magekramper + kaldsvetting.
  3. Nei, jeg blir aldri dritbakrus, men jeg kjenner farrangen. Jeg kjenner den godt.

  Takk for meg. Venter spent på svar.

  Tormod v/ Survivors of the Farrang, avd Stavanger.

  ReplyDelete
 3. Ja, dere setter fingeren på noe der altså. Men, neeeei... Jeg tror ikke det er det. Kanskje det er noe med håret? Hvem vet og hvem har lov til å vite?

  PS! Spørreundersøkelsen var et lurespørsmål denne gangen, selvfølgelig er farrang værst. Det skal forresten sies at jeg selv har hatt noen hårreisende bakruser, (umenneskelige brystsmærter, oppkast, marmorgulv og skumle menn i mørke dresser og solbriller som spiller sjakk er stikkord som popper opp i forbifarten) men tror farrang er et sikkerstikk.

  ReplyDelete
 4. Hvordan vet jeg at dette er Hansi, et krøllete bakhode ja vel, men er du sikker på at det ikke har sneket seg inn en fra Maorifolket i bofellesskapet, han tør jo ikke vise ansikt. Uansett fyren er definitivt lam.

  ReplyDelete
 5. Det var det! Nok en gang viser du en urovekkende evne til å treffe spikeren på hodet. Hansi er blitt lam. Jeg visste det var noe muffens, jeg visste det!

  ReplyDelete