Wednesday, May 27, 2009

Are they following me?

3 comments:

 1. Hei Jespergutt. Ikke en kommentar, men en oppdatering. Sååååå triveli å snakk me dæ på skype på 17 mai. Mormor og bestafar va helt oppi det, en stor opplevelse for dæm me den "nye" teknologien og ikke minst så e dæm så stolt av dæ og gla i dæ da veit du. Dæm leve læng på den opplevelsen. De vart itj nå leilighet på dæm ned i Smestuveien, men vi søke videre når de bli nye leil. ledig. Søstra di har vært sjuk siden russefeiringa og har smitta oss all. Krankenhaus nr 1. Men, vi e ve godt mot. Søstra di ska på jente camp for befal te helga og det store befalinntaket e fra 21 juni. Måtte hu bare få vist sin styrke prykisk og fysisk, for det her ser æ hu vil og hu e absolutt den beste.
  Ellers følge æ me dokker. Arti den derre sitatveggen, det e som hjæm hær det.....
  Har prøvd å gi en kommentar på bloggen te Maria. Lykkes ikke. Hils å si at hu tar fantastiske bilda, de e virkelig en opplevelse og spennende å se på dæm. Ellers, en megaklem fra mora di.

  ReplyDelete
 2. Nydelige saker. Det va artig å sje mormor og bestefar igjen også. Mormor ringe jo mæ klokka 5 om mårran med jevne mellomrom, men æ savne jo trynan dæmmers. Elske og måten dæm halvrope te mæ gjennom Skype siden æ e på andre sida av jorda. Hils dæm og si at æ e gla i dæm, og resten av dåkker for den saks skyld.

  Heftig med Karro og befalskolen, men litt pysat med bare jentecamp. Hu hadd jo banka opp dæm fleste guttan æ kjenne (inkludert mæ sjøl). Lykke te!

  Eller så ska æ hils fra Maria og si tusen takk. Hu mumle nå om at bloggen hennes spise kommentara, men det e bare å fortsett og prøv.

  ReplyDelete
 3. Jaa. Bloggen min ete kommentara. Og blir feit, og håplaus.
  Men uansett. Tusen takk, Turid. Det er masse fint til inspirasjon her "nedeunder", som de lokale seier. Ja.

  ReplyDelete