Saturday, March 7, 2009

Problemer med kommentering?

Under en granskende analyse av bloggen min observerte jeg en gjennomgående mangel på kommentarer til innleggene mine. Til å begynne med trodde jeg dette skyltes manglende interesse, men nå har en fugl hvisket meg i øret at det finnes en mildere forklaring. Så til deg som lengter etter å slenge inn en kommentar eller seks vil jeg nå strekke ut en hjelpende hånd. Nedenfor er en punkt-for-punkt liste over den letteste måten å gjøre det på.

 1. Klikk på knappen "kommentarer" under det innlegget du ønsker å kommentere.
 2. Velg alternativet "navn/nettadresse" i scroll-menyen kalt "kommenter som".
 3. Fyll ut det navnet du ønsker at kommentaren skal registreres under og trykk fortsett. Det er ikke nødvendig å fylle ut feltet for nettadresse.
 4. Skriv din kommentar i den hvite ruten som dukker opp og trykk "legg inn kommentar".
 5. Gjennomfør den enkle verifiseringssjekken og saken er biff.

Håper dette oppklarte mysteriet for de fleste av dere, så håper jeg å se noen saftige tilbakemeldinger når jeg står opp i morgen. God morn til dere og god natt til meg.

4 comments:

 1. Haha, herlig å lese bloggen din Jesper, og må som så mange andre allerede har gjort få kommentere dine fantastiske skriveferdigheter! Sørger for å være hjemme (og ikke på skolen) når jeg leser innleggene dine, da faren for å bryte ut i høy, ukontrollert latter er stor!
  Må bare få beklage at jeg ikke har fått kommentert tidligere, men dette er du skyld i selv! Etter de første innleggene(som jeg jo kunne kommentert..) gikk det jo mildt sagt laang tid før det kom noe nytt. Jeg sjekket flere ganger daglig, men med stadig skuffelse gikk jeg jo lei da, som man ofte gjør når man venter på noe godt som aldri kommer (..). Men da jeg sjekka idag, hadde det jo skjedd en hel del, så nå har du meg på kroken igjen! (Sørg for bedre ivaretaking denne gang!;))
  Her hjemme har du jo fått hørt hvordan ting står til sånn reint værmessig sett, så gidder ikke repetere det! Vi har det uansett fint, Mathias ble innskrevet på skolen sist tirsdag, og jeg er stolt mamma til en kommende førsteklassing på lade skole!:D
  Du får fortsette å kose deg i herligheten, vi høres! :D Stor klem!

  ReplyDelete
 2. Testing testing, dette er en prøve!

  ReplyDelete
 3. Drit å dra, d hær e vanskelig!

  ReplyDelete
 4. Ja da har jeg endelig................. og etter mye om og men klart å knekke koden med å svare på en enkel jævla (unnskyld) blogg. Har forfattet noen fantastiske kommentarer tidligere som bare forsvant i intet. Høyst irriterende og med min tålmodighet har det værsert noen stygge gloser, jeg har kjefta opp familie, kolleger og venner, samt rasert div datautstyr.
  Men dette er historie og nå skal du nok føle at mora de følger med og er interresert i sin sønns gjøren. Kanskje kan jeg bli litt plagsom å.
  Kjære Jespersønn de e fantastisk å lese historiene fra deg. Digge din personlige stil i ord og utrykk. De e ikke måte på ka du og dine samboer har opplevd på så kort tid. Æ glæde mæ te å følg dæ i tida framover. Glæde mæ te å se bila dokkers, ka har dokker oppkalt den?

  Hjemme er det bare toppers, is, snø, is, snø, is, snø.....................
  Skal hilse fra mormor og bestefar.
  Kos dæ masse Jesper. Mora di e stolt av dæ og fryktelig gla i dæ. Megaklem fra moren.

  ReplyDelete