Wednesday, March 11, 2009

Krøller med briller

Bendik Stubstad Henriksen er et navn som har dukket opp både i tide og utide under min relativt korte karriere som skribent for Paper Garden. Mange har allerede hatt den glede av å bli kjent med krapylet, andre har kanskje hørt navnet nevnt et par ganger i godt lag, mens en liten prosentandel har overhode ingen snøring i hvem jeg prater om. Jeg personlig er et stolt medlem i den første av de tre kategoriene, men kan med enkelhet forestille meg den tredje kategoriens forvirring grunnet i ren uvitenhet. Av den grunn vil jeg benytte min possisjon til å publisere et korthetsbasert, konsishetsorientert og illustrasjonsriktforankret innlegg hvis formål er å løse opp i tåkefulle utsagn samt forebygge framtidig forvirring runt Lillehammers store sønn.

En ting kan i alle fall sies om Bendik Stubstad Henriksen, han er dævvenmeg ikke mye til stubbe! Gutten er et overgjødsla poppeltre på 193 med gyllen krone, en høyde som ville fått Michael Jordan til å skvette litt i mannetrusa. Men la deg ikke skremme av den grunn. Våg deg noen skritt nermere og du vil observere en smidig og veltrent mannekropp som nærmest strutter av testosteron. List deg fram til samtaleavstand og du vil føle varmen av en personlighet som smelter de kaldeste jomfruhjerter. Ta de siste skrittene opp til hans flotte vesen og se opp på et manneansikt som... ja, du kan se for deg selv.

Det var da altså en liten introduksjon til Bendik Stubstad Henriksen som menneskebasert individ. Jeg håper da at både dere som ikke visste, dere som kunne ha visst og dere som allerede vet fant lærdom og glede i min framstilling av en høyt verdsatt østlending. Og hvis du selv sitter et sted der ute i verden og leser dette Bendik så håper jeg du tilgir min fjåsete framtoning. Du vet at om jeg noen gang kom til å vinne i lotto ville du vært den første til å få sin helt egen rettetang.

Sånn på tampen vil jeg bare informere om at også Bendik har sin egen respektive blogg som dere kan finne en link til i høyre kolonne på denne siden. Jeg anbefaler en snarvisitt innom dersom mine ord ikke skulle slukke leselysten helt. Og så vil jeg til slutt minne om ukas kjerneverdi som er krøllebasertorientert. På snarlig gjensyn.

6 comments:

 1. Haha! Flotte greier fra trondhjems kvalitetsorienterte og kreativitetsreflekterte sønn, don Jaspero!

  ReplyDelete
 2. endelig har jeg fått adressen fra oljebyen!
  håper alt er bra(ser sånn ut=)!oppdatering fra bartebyen og ikke minst blokka kommer så fort det er noe å melde(det vil si at det kan ta sin tid..)domrot kommer hjem i helga, så det blir stas selv om omstendighetene er triste.
  kos deg videre,husk å pust mr.distre;O)
  klem c

  ReplyDelete
 3. Må si meg enig i denne svært gode og fargerike beskrivelsen av praktkaren fra Lillehammer :-)

  - Don Rudi....

  ReplyDelete
 4. Hei sønn. Ja, litt av et billedgalleri av den krøllete med big, digge brilla. Skjønne tegninga angående kobling mellom dokker eventyrlystne unge. Æ trudde det var sol og litt sommer hos dokker, nå som hær hjemm ofte gir seg utslag i pigmentendring i huden. E Bendiks ansiktsfarge et resultat av dårlig fotografering, for høy solfaktor eller bruke han helhjelm på sine strabasiøse sykkeltura, æ bare spør........ Flott e Bendik uansett hudfarge.
  Leve fortsatt i spenning om snart å få se den eminente "surfwagon" dokkers. Glæde mæ te å hør skrekkfylte og morsomme historia på rundturan dokkers med den. Litt skeptisk te vænstrekjøring, men søv godt om natta.
  Har ikke helt fått teke på Skypen enda Jesper, men de bli.
  Masse gode tanka te dæ og gjengen din.Stor klæm fra mora di.

  ReplyDelete
 5. Hei på deg, Jesper! Kul blogg du har da, kult på utveksling eller? Var oppom Liv Sandberg her om dagen med et bilde av dem og greier, ble så glad så, hehe. Ha det fint da, sees... eeh... NESTE år faktisk! ;)

  Klem fra Bente

  ReplyDelete
 6. Nydelig! Godt å høre at det framdeles er liv i fantastiske herr og fru Sandberg. Har de fått sett filmen forresten? Jeg oppdaget nettopp en facebook diskusjon som tok sted for en del måneder siden hvor jeg sikkert burde deltatt, men ble det noe utav tjattingen?

  Uansett, koselig at folk følger med og greier. Nytt innlegg kommer snart, så vær på vakt.

  ReplyDelete