Tuesday, February 24, 2009

Deltakerne klare

Som noen allerede vet har jeg forlatt grandelandet for å finne ut om man henger fast på undersiden av jorda. Med meg på ferden er også tre andre joviale typer som jeg etter hvert har blitt svert så begeistret for. Jeg har derfor tatt meg den frihet å offentliggjøre noen enkle opplysninger om meg selv og mine nåværende flatmates så dere på toppen av Tellus kan henge med på hvem jeg henger med...

Bendik S. Henriksen

Sivil status: På utkikk
Krøller: Jepp
Personlig eiendel: Sykkel


Hans K. Brekken

Sivil status: Lykkelig gift
Forbilde: Supermann
Personlig eiendel: Melkesjokolade

Maria Dyrvik

Sivil status: Nyskilt
Ansiktsuttrykk: Merkelig
Personlig eiendel: Fotoapparat

Jesper K. Brevik

Sivil status: Skaphomse
Patriot: Check (se flagget)
Personlig eiendel: Gitar


Vi fire håpefulle deler nå både leilighet og studiested her i Hamilton, New Zealand. Bendik, Maria og jeg studerer ulike filmfag ved University of Waikato, mens Hans Kristian studerer ett eller annet med atomer og sånt. En kan si at vi har det som en guttepjokk som nettopp har funnet pappas hemmelige bunke med pornografiske noveller, altså bra.

I morgen er første hele dag på skolen og det begynner å bli sent, så jeg får se til å komme meg i seng. Stikk hodet innom bloggen igjen om noen dager så skal jeg se om jeg får kokt i hop noe mer visuelt snadder.

3 comments:

 1. Dette er flotte greier Jesper!
  Synd ingen andre har kommentert noe enda, det hadde vært fortjent!

  ReplyDelete
 2. Fin blogg, larven! Kordan går d med sekken?(picture please). Fin liten montage over her, men hvorfor droppet du nakenbildene halvveis gjennom deltakerne? Forventer forresten at løftene om rumpetrollinnlegg fra øverst på sida innfris snarlig.

  K9z og koz - Gribberotta

  ReplyDelete
 3. din største fan e innom igjen; greit å se hvem du "omgå`s" da, Jesper ;c)) stikker innom deres blogger også jeg....flotte folk !!
  Kommer vel litt blogging fra skolen også etterhvert ?
  Ha ei superhelg; vi er i startgropa for "lannje`vårres" no ;c) stor klæm !!

  ReplyDelete